چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲

علمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری قزوین:

مسابقه ملی ایده‌پردازی برای تامین پارکینگ در شهر قزوین به کار خود پایان داد

علمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری قزوین از پایان داوری مسابقه ملی "ایده‌پردازی برای تامین پارکینگ در حوزه ساختمان‌های خصوصی" خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قزوین؛ سید محمد علمی مدیر اجرایی "مسابقه ملی ایده‌پردازی برای تامین پارکینگ در حوزه ساختمان‌های خصوصی " در مراسم پایان داوری این مسابقه ملی با اشاره به اخذ دو مصوبه مهم در شهر قزوین گفت: با توجه به اخذ مصوبه افزایش تراکم ساختمانی و سیاست‏های تشویقی بازآفرینی از کمیسیون ماده پنج و شورای عالی شهرسازی و معماری موضوع تامین پارکینگ از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر این اساس برگزاری مسابقه در حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قزوین مطرح شد و سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین مسؤلیت اجرای این مسابقه را برعهده گرفت.

علمی ادامه داد: مدیریت شهری قزوین به منظور حل مسائل شهری در حوزه تأمین پارکینگ پلاک‌های خصوصی، اقدام به برگزاری مسابقه‌ی ملی برای انتخاب بهترین ایده‌ها در این زمینه کرد و این مسابقه بستری برای جلب مشارکت ایده‌پردازان از سراسر کشور با موضوع مسابقه و حل معضل تأمین پارکینگ ساختمان ها در شهر قزوین شد.

وی با اشاره به ضرورت برگزاری این مسابقه گفت: با ‌توجه ‌به رشد سریع شهرنشینی، افزایش تراکم ساختمانی، وجود خانه‌های قدیمی بدون پارکینگ، عدم تناسب تفکیک قطعات با تراکم مجاز در محلات و افزایش تعداد خودروها و .... ، امکان تامین فضاهای مناسب برای پارکینگ در داخل ملک وجود ندارد و این موضوع به یکی از چالش‌های اصلی مدیریت شهری و همچنین سازندگان و سرمایه گذاران در این امر تبدیل شده است.

وی ادامه داد: بر این اساس پارکینگ‌ها نقش حیاتی در کاهش ترافیک، افزایش ایمنی و بهبود کیفیت فضا و افزایش ارزش ملک دارند و از طرفی با ارتقای سطح رفاه زندگی و تمایل خانواده‌ها به داشتن بیش از یک اتومبیل، تقاضا جهت تامین پارکینگ افزایش یافته است.

مدیر اجرایی "مسابقه ملی ایده‌پردازی برای تامین پارکینگ در حوزه ساختمان‌های خصوصی " اضافه کرد: از این رو معاونت معماری و شهرسازی شهرداری قزوین با همکاری سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین اقدام به برگزاری این مسابقه ملی کرد و از ایده‌پردازان و افراد خلاق دعوت کرد تا ایده‌های خود را با شاخص‌های نوآوری، امکان اجرایی شدن، ارزش افزوده اقتصادی، فراگیری استفاده در بین کاربران و سازندگان، میزان رفع مشکلات در حوزه تامین پارکینگ، شناسایی و رفع چالش حقوقی در خصوص ایده ارائه شده و شناسایی و رفع مشکل اجتماعی در زمینه نحوه تأمین پارکینگ مورد نیاز در فضای ساختمان‌ها و خارج ساختمان به منظور تامین کسری پارکینگ و همچنین تامین پارکینگ مازاد،حذف معضل کسری پارکینگ و پیامدهای ترافیکی و سایر موارد جهت پاسخ به حل مشکل یا خلق یک فرصت جدید ارائه دهند.

وی ادامه داد: ایده‌های خوبی در این مسابقه ارسال شد که منجر به نتایج اجرایی گردید.

تصاویر مرتبط